Menu
Zestaw obiadowy
Przekąski
Przekąski

-
Placki z cukinii
podane z dipem jogurtowym -
Naleśniki z serem twarogowym
z sosem truskawkowym -
Placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym
-
Placki ziemniaczane
podane z kwaśną śmietaną -
Quesadilla z łososiem
Quesadilla z łososiem i suszonymi pomidorami serwowana z mixem sałat
Dania gorące
Dania gorące

-
Makaron Carbonara
-
Makaron z sosem bolońskim
z płatkami parmezanu -
Kotlet z piersi kurczaka w panierce z płatków kukurydzianych
z gotowanymi ziemniakami w masełku i mixem sałat -
Placek po zbójnicku
-
Grillowana pierś z kurczaka
z ziemniakami wedges i surówką -
Makaron z kurczakiem i szpinakiem
-
Makaron z chorizo
Pierogi
Pierogi

-
Pierogi ruskie
-
Pierogi z mięsem
-
Pierogi z kapustą i grzybami
-
Pielmieni
Pierożki pielmieni faszerowane mięsem podane z masłem, koperkiem i odrobinką octu -
Pierogi z białym serem
Na słodko, podane z sosem truskawkowym.
Sałatki
Sałatki

-
Sałatka grecka
-
Sałatka szpinakowa
z jajkiem i bekonem